KUK - Kul Utan Kvinnor

Åter och återigen säger vi det - Det är aldrig tillåtet att vara fult klädd.
Folk glömmer och folk struntar i det allt för ofta. Vi understår oss att tjata på er ett tag till. Det är ALDRIG okej. Inte när ni hämtar posten, går ut med hunden, sover, handlar, tittar på teve - ALDRIG.

Många brukar anse att gymnastiktimmarna i skolan är de tillfällen där vi kan använda våra urtvättade sloggitrosor, felhängda Musse Piggt-shirts och sneknullade Ju-jutsubyxor. FEL! 

Gymnastiktimmarna och andra träningspass är ett ypperligt tillfälle att visa hud utan att vara slampig, tänk på Thenudefashionplans gamla gymnastikmotto KKK - Kort, Kul och Knasigt. 
Klä dig färggrannt och praktiskt, tänk på vad du ska utföra för aktiviteter. Blodcirkulationen kan öka av materiellt välmående - finns det någon gång i livet man mår bättre än med nya, snygga kläder? Här ger vi ett tips på härligt mode för fri-idrott. Använd din egna fantasi till din egna idrott, men låt fantasin följa våra regler - tveka inte vid tvekan att maila in frågor eller bilder till någon av oss. Tills nästa gång - simma lugnt, så kanske vi ses på boule-bananLinne, Nuevo : 100 kronor
Sportbyxor, Solberga : 100 kronor
Adidasjacka, Tradera : 340 kronor
Strumpor, Intersport : 20 kronor
Gymnastikpåse, Gudrun Sjödén : 20 kronor
Skor, WeekDay : 100 kronor

RSS 2.0